Els alumnes del centre participen en el concurs “Lletres i mots”

IMG 20151103 115616Cinc alumnes de 3r d'ESO del Josep Maria Quadrado han participat en la primera fase del concurs de lletrejar "Lletres i mots" que organitzen les biblioteques de Menorca. El funcionament del joc és semblant a alguna de les parts del programa "El gran dictat" de Tv3: es diu una paraula al concursant i  aquest l'ha de lletrejar. Van passant diverses fases en què es van eliminant els que fallen; al final queda el millor, el que no ha errat cap paraula.

Els classificats dels diferents pobles acudiran com a finalistes el dia 14 de novembre a Ciutadella en el marc de la XI Fira del llibre català. Serà davant l'ajuntament a les 12h. Entre ells hi ha tres alumnes ciutadellencs, dos dels quals pertanyen al nostre centre: Selua Bertit i Albert de Pablo.

.

FELIÇ NOVA ETAPA, NINA I DOLORS!

jubileu 1

El Departament de Català acomiada dues professores molt estimades; divendres passat en vam celebrar la festa.  

Feliç nova etapa, Nina i Dolors!
.

CANÇÓ DE GUNHAR

 

Treball lector sobre Memorial de Tabarka. Autores: Mariona Moll i Clàudia Fernández. 1ESO-E, curs 2014-15.

.

LLETRARREL-2015. SANT JORDI 2015

pemiats i jurat lletrarrel 2015

Vet aquí els membres del jurat, Esperança Pons i Antoni Català, i els guanyadors del Premi LLETRARREL-2015 del nostre institut:

- Jordi Anglada, 1r premi de la Categoria 1r i 2n ESO (EL LLARGANDAIX D'ALAIOR)
- Clàudia Fernandez, 2n premi de la Categoria 1r i 2n ESO (ES FORNER QUE NO SABIA FER PA)
- Clàudia Carreras, 1r premi de la Categoria 3r i 4t ESO
- Míriam Triay, 2n premi de la Categoria 3r i 4t ESO
- Júlia Coll, 1r premi de la Categoria Batxillerat (ECLIPSI D'AU FÈNIX)
- Francina Caules, 2n premi de la Categoria Batxillerat

 

Gràcies i enhorabona a tots!!!!

.

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA. SANT JORDI 2015

Blanca Noguera                           Ariadme Barber

Enhorabona a les dues alumnes de 1r d'ESO premiades al Certamen de Lectura en Veu Alta- st Jordi 2015, que pretén fomentar  l'habilitat lectora i el plaer de llegir.
El jurat, format pels professors emèrits Dolors Garcia i Andreu Bosch, ha declarat guanyadores, d'entre 14 magnífics finalistes, les alumnes Blanca Noguera Coll (1r premi) i Ariadna Barber Torres (2n premi).


Podeu veure imatges de la diada a la galeria de Sant Jordi 2015

.

PONÇ PONS. SANT JORDI 2015

image 1   image 2

Ahir els fillets i filletes de 1r d'ESO van començar els actes de celebració de sant Jordi 2015 amb una visita molt especial i molt esperada: en Ponç Pons, l'autor del llibre que hem llegit aquest trimestre, a Català.
No només ens ho hem passat molt bé llegint el seu llibre i fent el treball lector, sinó que, a més, ell en persona ha contestat totes les nostres preguntes, ens ha signat la novel·la (no a tots perquè no tenia prou temps) i, a més a més, ens ha fet riure explicant-nos anècdotes molt divertides.

Gràcies, Ponç Pons.

.