GUANYADORS AL BALEARSKILLS 2016

El nostre alumne de grau mitjà, Llorenç Villalonga, acompanyat i preparat pel professor Andreu Genestar, ha obtingut el primer premi al Balearskills 2016 d'instal·lacions frigorífiques. 

Balearskills és la competició d’alumnes de formació professional de diferents especialitats que es realitza a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears a partir de proves pràctiques. Enguany es va celebrar a l'IES de Llucmajor el passat 22 de novembre, i Llorenç aconseguí muntar i provar amb èxit un circuit frigorífic complert.

foto llorenç

Aquesta competició permet designar els alumnes que han de representar les Illes Balears al campionat Spainskills, que es realitzarà a Madrid durant el 2017. Enhorabona i sort en l'Spainskills!!

foto grup 1

balearskill color

 

UN ALUMNE DE GS EN FLORENCIA I DUES PROFESSORES A RENDSBURG!

Dani FIUMIp

El passat 4 d'abril, el nostre alumne Daniel Caules que actualment està cursant el cicle formatiu de “Tècnic superior en manteniment d'instal·lacions tèrmiques i de fluids” va començar a treballar a l'empresa Termohidràulica FIUMI per cursar les seves pràctiques formatives en centre de treball (FCT). Aquesta empresa està relacionada amb el sector de la climatització, calefacció i refrigeració. Dani treballarà allí fins el dia 3 de juny.

Dani ens conta que està gaudint molt del estil de vida a Florència, on està residint a un pis d'estudiants al mateix centre de la ciutat. Diu que la nit Florentina no te res a veure amb la Ciutadellenca, que als Italians els agrada molt sortir per passar la nit conversant, que els companys de feina son molt bona gent i que es troba com en casa...

Llegeix més: UN ALUMNE DE GS EN FLORENCIA I DUES PROFESSORES A RENDSBURG!

Tractament de prevenció de legionel·la

El passat 9 de novembre els alumnes de 2n de grau superior del cicle van ajudar l’empresa Tracme a fer el tractament de prevenció de legionel·la a les instal·lacions d’aigua freda i calenta de l’edifici annex de l’IES Josep Maria Quadrado. Tècnicament, es va fer una hipercloració a les xarxes d’aigua a més d’una neteja profunda dels aljubs existents en el pati i aixetes i dutxes.

Seguint la normativa, passats 30 dies portarem una mostra d’aigua a analitzar per veure si la feina feta va ser fructuosa.

tractament legionela1

tractament legionela2

.

CONVOCATÒRIA MOBILITAT ERASMUS+ KA103 ALUMNES GRAU SUPERIOR 2015-16

Un any mes, l’IES Josep Maria Quadrado promou projectes de mobilitat per aproximar la dimensió i la realitat europea, en els seus àmbits educatius i productius, als ensenyaments de formació professional. Aquest és el segon curs que l’IES Josep Maria Quadrado gestiona el seu propi projecte de mobilitat del programa ERASMUS + d’Educació Superior (KA103)

Avui dia 13 de novembre de 2015 s'obre el procés de selecció per a la mobilitat d’alumnes del CFGS de Manteniment d’instal·lacions tèrmiques i de fluids, cursant ara 2n curs o que obtingueren el títol del cicle en juny del 2015.

La selecció dels alumnes es farà segons els següents criteris:

  • Qualificacions acadèmiques. Cal tenir en compte que és un requisin imprescindible haver aprovat totes les matèries del Cicle per anar a l’estranger.
  • Coneixements dels idiomes necessaris per optar a la plaça de pràctiques.
  • Maduresa personal.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 20 de novembre de 2015.

Tots els alumnes que ho desitgin o tinguin algun dubte poden contactar amb la coordinadora Sandra Cerezo a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquí teniu els enllaços a:

Convocatoria ERASMUS+ KA103 2015_16

Annex 1 sol·licitud participació ERASMUS + 2015-16 (termini fins el 20 novembre)

Annex 2 sol·licitud econòmica de l'ajuda econòmica beca ERASMUS+ 15-16

Annex 3 documentacio justificativa de l'estada en pràctiques

.

OBERT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ A CICLES FORMATIUS

S'ha obert el termini d'inscripció als cicles formatius de Formació Professional: del 8 al 30 de juny.

Podeu trobar informació sobre els nostres cicles formatius de professional bàsica, grau mitjà i grau superior en la següent pàgina.

.

ALUMNES DE FPB DE VISITA A LÍTHICA

Activitat de convivència dels alumnes de formació professional bàsica: visita a les pedreres de Líthica.

photo photo2 photo4

.