PROVA DE NIVELL D'ANGLÈS PER A LES BEQUES DE MOBILITAT ERASMUS I LEONARDO

La prova de nivell d'anglés per als alumnes que han presentat la sol·licitut per a les beques de mobilitat Leonardo i Erasmus, serà el proper divendres dia 23 de 14 a 15.30.
Constarà de diferents parts:Writing, Listening, Speaking, Use of english i Reading.
La prova serà de nivell A2 que correspon a un nivell d'Anglès bàsic.

.

IOGA I FENDELKRAIS. RECORDATORI DE DATES.

Us recordem el calendari de dates de les classes de Ioga i Fendelkrais per a professors, pares, mares i treballadors del centre.

La data de la 1º classe per a professors s'ha traslladat al pròxim dilluns 19 de novembre. Les classes seràn en el saló d'actes.

Tu li dones el valor a la classe. Així que en acabar pots deixar la voluntat.

Has de dur:

  •     Roba cómoda.
  •     Dos coixins.
  •     Manteta.
  •     Aigua

 

.

convocatòria de beques leonardo i erasmus

S'obre la convocatòria 2012-13 per presentar la sol·licitud per concursar en el procés de selecció d'estudiants per a la concessió de les beques Leonardo da Vinci i Erasmus a l'IES Josep M. Quadrado.

Aquestes beques permeten als estudiants de cicle formatiu de Grau Mitjà i Superior cursar el seu mòdul de Formació Pràctica en Empreses en altre país de la UE.

  • Instruccions per la Convocatòria:pdf
  • Sol·licitud per formar part de la selecció:word
  • CV Europass en Anglès:word

  Logo Erasmus       Logo DGedcult       Logo LdV

 

 

.

Projecte Leonardo amb finlàndia

Pyry i Mikko són dos alumnes provinents de Jyväskylä que estaran desenvolupant les seves pràctiques del Cicle Formatiu de Instal·lació i Manteniment en una empresa de Ciutadella de Menorca, per un període de quatre setmanes.

fin-350

Així mateix, aquesta setmana ens ha visitat el seu professor Timo, que aprofitarà per recórrer els altres Cicles Formatius de Menorca. Timo ha estat rebut per tot el professorat del nostre Cicle Formatiu. Aquestes estades són coordinades pel nostre centre, en el marc del projecte Leonardo de mobilitat a Europa per a alumnat de Grau Mitjà.

equip-350

 

 

.

PROJECTE SIEMPRE FP: Innovació Orientada per les Persones

El nostre Cicle Formatiu participa en el Projecte SIEMPRE FP organitzat per l'IBV, Institut de Biomecànica de l'Universitat Politècnica de Valencia.

siempre_FP

Aquest projecte, que tindrà una durada de dos anys, té com a objectiu principal difondre les tècniques de innovació entorn a les persones (IOP) per tot l'FP, tant en àmbit de instal·lació i manteniment de productes i instal·lacions com de prestació de serveis, per a establir una xarxa entre els centres d'FP i el món de l'empresa.

participacio_ibv

Hi col·laborem molts centres de tot el territori

.