CURSOS SOIB. ACCIONS FORMATIVES GRATUÏTES

1 - MUNTATGE I MANTENIMENT DE SISTEMES D’AUTOMATITZACIÓ INDUSTRIAL (Dirigides prioritàriament a treballadors i treballadores ocupats)

2 - MUNTATGE I MANTENIMENT D’INSTAL·LACIONS CALORÍFIQUES (Dirigides prioritàriament a treballadors i treballadores desocupats)

  • DATA D’INSCRIPCIÓ: 10/06 /2014 a 10/07/2014
  • INFORMACIÓ, INSCRIPCIÓ i REALITZACIÓ:
    IES JOSEP M. QUADRADO
    C/ Mallorca 65
    Ciutadella de Menorca
.

RESULTAT DEL PROCÉS DE SELECCIÓ PER A LES BEQUES LEONARDO DA VINCI 2013-14

RESULTAT DEL PROCÉS DE SELECCIÓ PER A LES BEQUES LEONARDO DA VINCI 2013-14 DINS EL PROJECTE IES JOSEP M QUADRADO 2013 (2013-1-ES1-LEO01-68599)

El passat desembre es va dur a terme el procés de selecció entre els alumnes de 2º de CFCM per a formar part de les beques de mobilitat que per primera vegada l'IES Josep Mª Quadrado gestiona desde el mateix centre. S'ofertàven 2 beques als destins Finlàndia i Alemanya.

Donat que només un alumne dels disponibles va complir amb tots els requisits de la convocatòria, aquest curs el benefiari de la beca es ANTONIO RODRÍGUEZ SOLA.

Antonio ja ha començat la formació lingüística i cultural amb un professor particular.

Finalment, la destinació serà Jyväskylä en Finlàndia, on ja fa dos anys un altre alumne nostre ja va anar a cursar el seu mòdul de Formació en centres de treball.

L'alumne cursarà el primer mes de les seves pràctiques del 17/03 al 11/04 i serà acompanyat per la coordinadora de mobilitat Sandra Cerezo.

Enhorabona a tots dos!

 

 

.

Crida única FP Menorca

ATENCIÓ: S'han publicat les llistes de crida fora de termini per a PQPI i els cicles de grau mitjà i grau superior.

L'alumnat interessat ha de consultar aquesta llista i comparèixer a la seu de Conselleria d'educació de Maó (carrer Josep Mª Quadrado de Maó) el dia i hora que hi figura, on es distribuiran les vacants de cada curs per ordre de llista.

PQPI: 25/9/13  pdf

 CFGM i CFGS:

26 i 27 /9/13

 pdf
.

PQPI a VINCENZA

Aquesta setmana els nostres alumnes de PQPI finalitzarán les práctiques en empreses italianes de lampisteria. Després de la primera setmana d'adaptació i de preparació lingüística a la ciutat, en la que també ens feren una visita turística pel casc antic, els alumnes han començat a treballar en les empreses per un període de dues setmanes. La tornada està prevista per al pròxim cap de setmana.

foto noticia

.

Proves d'accés a grau superior 2013- Resultats provisionals

Aquest és el llistat amb les qualificacions provisionals de les proves d'accés a grau superior, opció de ciències i tecnologia:

pdf

S'obre el termini de reclamacions contra aquesta llista: d'avui 17 fins al 21 de maig.

Dia 27 de maig es publicarà el llistat definitiu d'aptes i no aptes, i es lliuraran els certificats d'aptitud corresponents.

.