INTERCANVI CIUTADELLA-BASSANO

CRÒNICA DE L’INTERCANVI CIUTADELLA-BASSANO  -   28 d’abril - 5 de maig.

bassanopDesprés d’una setmana intensa i ben divertida ens toca fer balanç de l’experiència. S’ha duit a terme el primer intercanvi entre el nostre centre i el Liceo G.B. Brocchi de Bassano del Grappa a Itàlia.

Sota l’objectiu de practicar el castellà i l’enriquiment cultural que tot intercanvi internacional presenta,  els nostres alumnes han acollit 26 estudiants italians. Ha estat una setmana ben intensa on hem pogut gaudir de Menorca tots junts. Primer, els alumnes van conèixer el nostre centre i assistir a diferents classes. Amb una Gimcana preparada pels nostres alumnes, van poder orientar-se i conèixer Ciutadella, visitant també la catedral i el seminari. Vam tenir també dos dies d’excursió on vam fer ruta pel camí de cavalls des de Cala Galdana fins a Binigaus i una visita a   Torre d’en Galmés i Maó , encara que en aquesta el temps no ens va acompanyar i la pluja va fer que tornéssim a casa abans... El concurs de fotografia que vam fer al llarg de la setmana a través d’Instagram va tenir també un gran seguiment i un guanyador clar que va ser obsequiat amb un val regal de  “CA’N COMELLA”.

Tant les famílies que han acollit estudiants italians, com els mateixos alumnes consideren aquesta experiència com a molt positiva i enriquidora. Igualment els alumnes italians i les seves professores han xalat molt i han gaudit de l’acollida de les famílies i les mostres de gastronomia menorquina que els han preparat.  Ara només manca tornar-los la visita el setembre a Bassano.
Segur que també serà un èxit!

VIATGE DE FINAL DE SECUNDÀRIA 2017-2018. CRÒNICA DEL VIATGE

Dimecres 14 de març

portada2

El segon dia del viatge ens vam aixecar  amb solet i unes vistes als pirineus mig ensucrats. Vam partir cap a  la Seu d'Urgell per practicar piragüisme primer i ràfting després. Tot una experiència! els nostres alumnes es van portar com autèntics experts i van llançar-se a l'aventura sense problemes.
A la tarda vam pujar fins la Molina allà on ens esperaven per fer un circuit d'aventures als arbres. Vam tenir la oportunitat de fer d'Indiana Jones! cordes, tirulines, mosquetons... i fins i tot rebosar-se a la neu!
Vam tancar el dia amb jocs i música mentres qui volia mirava el partit del Barça/Chelsea ó va preferir fer un torneig de futbolin professors contra alumnes.
Demà més...

Llegeix més...

FOTOS DELS TALLERS DE NADAL

Avui els alumnes de 1r i 2n d'ESO, han participat en els diversos tallers de nadal que ha organitzat el centre.