ELS INFANTS D'ANANTAPUR ENS NECESSITEN. NAMASTÉ. VETLLADA MUSICAL "MÚSICA I DANSA QUE SURT DEL COR"

anantapurAquest dissabte, 19 de març, a les 20 h. Sala Multifuncional "Canal Salat". (Donatiu 4 €)

Actuacions:
1. Escolania de Ciutadella. (dir. Corretja Genestar).
2. Pere Arguimbau (guitarra) / Pablo Millas (contrabaix) / Guiem Pons (bateria).
3. Angel Gomez (guitarra i veu) i Ivan Etchebehere (caixa).
4. Geliah.
5. Escola de dansa Art en Moviment (dir. Aurore Gracient).


Als alumnes de 4t d`ESO ens agradaria molt poder comptar amb la vostra presència.

ELS INFANTS D'ANANTAPUR ENS NECESSITEN. NAMASTÉ

Captura de 2016 02 21 092723ELS ALUMNES DE 4t D'ESO, SOLIDARIS AMB LA FUNDACIÓ "VICENÇ FERRER" VOS CONVIDEN A LA CAMPANYA:

"ELS INFANTS D'ANANTAPUR ENS NECESSITEN. NAMASTÉ"

 
Esperam la vostra presència, per noltros serà molt important a:

- L'exposició / venda d'obres d'art "BRINDA'T ART". Inauguració a la Sala d'Art "Xec Coll" (c/ Seminari). Divendres, 11 de març a les 20 h.

- La Vetllada Musical "Música i dansa que surt del cor". Dissabte, 19 de març, a les 20 h. a la Sala Multifuncional "Canal Salat".

AFORISMES FILOSÒFICS

X  Edició del concurs d’Aforismes Filosòfics i Fotografia: Aforismes anglesos i nord-americans

    Cartell 14-15 copy

L'edició d'enguany d'Aforismes Filosòfics i Fotografia l'hem dedicada a “Aforismes anglesos i nord-americans” i hem comptat amb la valuosa col·laboració del Departament de Llengües Estrangeres.

Els alumnes de primer de Batxillerat han escollit dues frases cèlebres d’entre una trentena i després de la feina d’anàlisi han ajuntat el missatge amb una proposta fotogràfica realitzant, així, una fusió de llenguatges. El resultat ha estat magnífic.

Les obres estan exposades a la biblioteca del centre, firmades amb pseudònim, a l’espera del lliurament de premis del Dia de Sant Jordi, dia en què es donaran a conèixer els guanyadors dels diferents consursos literaris i filosòfic.

Les obres presentades es podran veure al web del centre una vegada desvetlat el nom dels concursants i guanyadors.

.

4t d'ESO AL JUTJAT

20150122 101942

24 ALUMES DE 4t ESO VAN A JUDICI
Dijous dia 22 de gener, 24 alumes de 4t d'ESO van ser citats al Jutjat de 1ª Instància i Instrucció nº 3 de Maó. No eren els acusats, tampoc les víctimes, sinó que van ser seleccionats pel Programa Educant en Justícia per assistir als 5 judicis reals de faltes que s'hi van celebrar durant tot el matí. Des d'aquí volem donar les gràcies al jutge Fernando Pino i a la fiscal Juliana Buencuerpo per la seva disponibilitat i implicació amb tot l'alumnat per explicar i donar a entendre el funcionament de la Justícia i les funcions dels diferents professionals que hi intervenen.

.

BARRERES ARQUITECTÒNIQUES

ACCESSIBILITAT CONTRA BARRERES ARQUITECTÒNIQUES I DE COMUNICACIÓ A 4t d'ESO

DSC00006En Pepe Capella, professional de la Fundació   per a persones amb discapacitat de Menorca, ens ha vingut a explicar les barreres arquitectòniques i de comunicació que es poden trobar al nostre voltant.
Tanmateix, es tracta de prendre consciència que, si hi posam tots de la nostra part, prou persones podran conviure i interactuar amb autonomia i, sobretot, recordar que "la pitjor discapacitat és la de no adonar-nos que tots som iguals".
Pepe, moltes gràcies per la teva presència i la teva implicació per intentar que la nostra ciutat sigui, cada vegada més, una ciutat accessible i adaptada.

.