L'INSTITUT A L'ÍNDIA

Alumnes de l’IES Josep M. Quadrado: la vostra escola ja ha estat inaugurada! Quin dia més gran per a tots i totes, els d’aquí i els d’allà….Com deia en Vicenç Ferrer, les petites accions sumen i en fan una de molt gran. I en aquest cas, és tan gran com una escola!

Els habitants de Gulyam no oblidaran mai el dia 8 de juny. A partir d’aquesta setmana 1.523 famílies indies i una població de 8.390 habitants compten amb un nou edifici que es convertirà en el cor neuràlgic de la comunitat.

.

Llegeix més...

Albert Camus Sintes al Cercle Artístic

CIMG2161
Arran de l'intercanvi dels alumnes de  Valence, que han estat amb noltros del dia 7  fins el 14 de març, i els nostres alumnes de Francès, el dilluns, 12, a les 20 h es va celebrar al Cercle Artístic, una sessió per donar a conèixer la figura, de descendència menorquina (fixau-vos en el segon llinatge) Albert Camus Sintes. Hi van intervenir la professora de Literatura de l'institut francès, la sra.  Pascal, i els professors del Quadrado Joan López i Nito Ferrer.
.

Filoreflex

Bloc del deparament Filosofia
filoreflex
.

Jo també anava en moto

anava_en_motoAquest dimecres, 9 de febrer, tots els alumnes de 4t d’ESO van poder participar de l’activitat “Jo també anava en moto”. La presència de Victor Uris, que va quedar paraplègic quan tenia 16 anys arran d’un accident de moto, així com l’actuació musical amb el seu company Alfonso de la Sierra, sempre quedarà gravada dins el cor de tots els que hi vam poder assistir.

Va ser una d’aquelles experiències colpidores i difícils d’oblidar.
.