TUTORIA DE SEGON DE BATXILLERAT

SESSIÓ DE TUTORIA: DIJOUS 20 D'OCTUBRE DE 2016

Temes a tractar:

1.Revisar el protocol a seguir el dia del simulacre d'incendi.

2. Eleccions Consell Escolar: renovació de dos representants dels alumnes; es poden presentar candidatures al director fins dia 28 d'octubre.

3. Els resultats del recompte de la votació de la vaga es publicaran al web.

4. Recordar a l'alumnat el compromís de mantenir el carrer net, tots han de col.laborar, és la seva responsabilitat.

SESSIÓ DE TUTORIA: DIJOUS 13 D'OCTUBRE DE 2016

Dijous 13 d'octubre a les 14:05h a la sala d'actes de l'institut: xerrada informativa sobre l'oferta acadèmica de la Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Dijous 13 d'octubre a les 14:05h a l'aula 25: presentació del grau d'Arts Escèniques a càrrec d'Eram, escola universitària adscrita a la Universitat de Girona (UdG).

SESSIÓ DE TUTORIA: DIJOUS 6 D'OCTUBRE DE 2016

Temes a tractar:

1. El/la delegat/da informarà al grup de la convocatòria de vaga de dia 26 d'octubre. Després, es farà una votació per saber quin percentatge de l'alumnat està interessat en fer-ne (recollir a porteria el document per emplenar l'acta de votació vaga estudiantil).

2. Demanar a l'alumnat qui està interessat en el viatge a Barcelona "Conèixer la universitat"; les dates previstes són del 15 al 17 de gener de 2017.

3. Informar de les xerrades següents:

- Dijous 13 d'octubre a les 13h. a l' IES M.Àngels Cardona : presentació de l'oferta acadèmica de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).(demanar quins alumnes estan interessats en anar-hi)

- Dijous 13 d'octubre a les 14:05h a la sala d'actes del centre: presentació de l'oferta acadèmica de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

- Dijous 13 d'octubre a les 14:05h a l'aula 24: presentació del Grau d'Arts Escèniques, per part d ' "Eram", Escola Universitària adscrita a la UdG.

4. Divendres 14 d'octubre a les 9:30h., visita a la Fira d'ensenyaments superiors. Partirem tots junts del centre en acabar la primera hora de classe de divendres.

5. Recollir les fitxes de tutoria que van emplenar els alumnes.

 

 

 

 

SESSIÓ DE TUTORIA: DIJOUS 29 DE SETEMBRE DE 2016

Temes a tractar:

1. Elecció de delegat/da i subdelegat/da.

2. Recordar a l'alumnat que hi ha reunió de pares (29 de setembre a les 20h. a la sala d'actes de l'institut).

3. Altres informacions.