RESULTAT DEL PROCÉS DE SELECCIÓ BEQUES LEONARDO DA VINCI 2014-15

Aquesta setmana s'ha dut a terme la selecció entre els alumnes de 2n de CFGM d'instal·lacions frigorífiques i de climatització per a formar part de les beques de mobilitat LEONARDO DA VINCI.

Les beques s'han adjudicat a FERRAN MELIÀ que anirà a Jyväskylä (Finlàndia), i JUAN DAVID LOAIZA que anirà a Florència (Itàlia) a on realitzaran un mes de les pràctiques de FCT en empreses locals.


Enhorabona a tots dos!

.

ADJUDICACIÓ BECA ERASMUS+

La beca ERASMUS de grau superior es va adjudicar a Alejandro Fuertes de 2n de GS per una estada de 2 mesos a Florència (Itàlia)

ENHORABONA.

.

CONVOCATÒRIA BECA DE MOBILITAT LEONARDO DA VINCI PELS ALUMNES DE GRAU MITJÀ

L’IES Josep Maria Quadrado promou projectes de mobilitat per aproximar la dimensió i la realitat europea, en els seus àmbits educatius i productius, als ensenyaments de formació professional.Aquest és el segon curs que l’IES Josep Maria Quadrado gestiona el seu propi projecte de mobilitat del programa Leonardo da Vinci finançat pel Programa d’Aprenentatge Permanent de la UE
 
Està oberta la selecció per a la mobilitat d'alumnes del CFGM d'instal·lacions frigorífiques i climatització, que estan en 2n curs.
 
La selecció dels alumnes es farà segons els següents criteris:
  • Qualificacions acadèmiques. Cal tenir en compte que és un requisin imprescindible haver aprovat totes les matèries del Cicle per anar a l’estranger.
  • Coneixements dels idiomes necessaris per optar a la plaça de pràctiques.
  • Maduresa personal
El termini de presentació de sol·licituds acaba el 16 de desembre de 2014
 
Documents:
                      convocatòria
                      annex 1 sol·licitud participació
                      annex 2 sol·licitud de la beca
                      
.

CONVOCATÒRIA MOBILITAT ERASMUS+ ALUMNES GRAU SUPERIOR 2014-15

L’IES Josep Maria Quadrado promou projectes de mobilitat per aproximar la dimensió i la realitat europea, en els seus àmbits educatius i productius, als ensenyaments de formació professional. Aquest és el primer curs que l’IES Josep Maria Quadrado gestiona el seu propi projecte de mobilitat del programa ERASMUS + d'Educació Superior (KA103)
 
Està oberta la selecció per a la mobilitat d'alumnes del CFGS de Manteniment d'instal·lacions tèrmiques i de fluids, que estan en 2n curs o  que obtingueren el títol del cicle en juny del 2014.
 
La selecció dels alumnes es farà segons els següents criteris:
  • Qualificacions acadèmiques. Cal tenir en compte que és un requisin imprescindible haver aprovat totes les matèries del Cicle per anar a l’estranger.
  • Coneixements dels idiomes necessaris per optar a la plaça de pràctiques.
  • Maduresa personal
El termini de presentació de sol·licituds acaba el 7 de novembre de 2014
 
 
Tots els alumnes que ho desitgin o tinguin algun dubte poden contactar amb la coordinadora Maria Forcada (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquí teniu els enllaços a:

Convocatòria de la beca

Annex 1 sol·licitud de participació (fins 7 de novembre de 2014)

Annex 2 sol·licitud de l'ajuda econòmica de la beca (fins 30 de novembre 2014)

Annex 3 documents que ha de presentar l'alumne com a justificants de l'estada

 

.