ALUMNES PREMIATS

PREMI NARRATIVA JUVENIL DE MENORCA

juliagomilacardonaJúlia Gomila Cardona, alumna de 1r de Batxillerat d'Arts Escèniques, és la guanyadora absoluta del Primer Premi de Narrativa Juvenil de Menorca, convocat pel Consell Insular, per a obres d'una extensió mínima de 25 fulls, i dotat amb 500 euros.
La seva obra "La remor del mar" ha merescut el reconeixement del jurat en aquest nou premi, adreçat a alumnes de Batxillerat i cicles formatius.

Enhorabona!

.

PREMI FRANCESC DE BORJA MOLL DE CREACIÓ DE CONTES I RONDALLES 2014

roser aguileraRoser Aguilera Bagur, de 4t d'ESO, ha estat la guanyadora del segon premi de narrativa del concurs literari Francesc de Borja Moll d'aquest any. El relat presentat es titula "L'illa del nou món".

També han estat reconeguts com a finalistes Miren Arguimbau ("El llibre verd fosc")  i David Anglada ("Un dia normal").

Enhorabona a tots!.

.

PROVES CANGUR 2014

david anglada rotgerLa nostra enhorabona a David Anglada Rotger, 4t classificat de Balears a les Proves Cangur del Nivell 2 (4t d'ESO) d'aquest any.

.

OLIMPÍADA DE BIOLOGIA

xavier p

Donam una efusiva enhorabona al nostre alumne, Xavier Faner Capó, que ha resultat segon classificat a la fase autonòmica de l'Olimpíada de Biologia.

La prova constava de 70 preguntes teòriques  (més 10 preguntes reservades en cas d'empat) i un supòsit pràctic, amb el qual s'avaluava l'alumne sobre continguts de l'assignatura de Biologia tant de 1r com de 2n de Batxillerat.

 Els guanyadors  de l'Olimpíada han estat:

- Primer premi: Margalida Perelló Roig, de l'IES Mossèn Alcover, de Palma (86 punts)
- Segon premi: Xavier Faner Capo,  d l'IES Josep Maria Quadrado, de Ciutadella (84 punts)
- Tercer premi: Gori Camps Tomás de l'IES Damià Huguet, de Campos (81 punts).

Llegeix més...

PERE ANGLADA, GUANYADOR DEL BALEARSKILLS 2012

Per segon any consecutiu el nostre centre es proclamà guanyador d'aquest concurs en l'especialitat de lampisteria. En aquesta ocasió ha estat gràcies a la participació del nostre alumne de 2n curs de grau mitjà Pere Anglada, tutoritzat pel professor Salva Sogorb. La prova es celebrà el passat dimecres 21 de novembre a Llucmajor i consistia en un muntatge de lampisteria i calefacció. Com a premi representarà a Balears a la Spainskills, que se celebrarà a Madrid en un principi els dies 13 al 16 de febrer de 2013. Enhorabona!

CAM00022      CAM00042.

LLETRES I MOTS

Miquel Arguimbau, alumne de 3r d'ESO, guanya el concurs Lletres i mots. Premi compartit amb un compay de l'IES Cap de Llevant.

293

El concurs va ser convocat per la Xarxa de Biblioteques de Menorca i consisteix en lletrejar paraules del Diccionari català-valencià-balear. La ronda final es celebrà a Ferreries on hi van participar els 8 alumnes que prèviament havien superat als companys del propi centre.

.