Mediambiental

AJUDA'NS A FER L'ARBRE DE NADAL AMB CD

És important que sapiguem a quin contenidor cal destinar els CD per contribuir a tenir una societat més ecològica i amb voluntat de preservar el medi ambient. Moltes persones pensen que els CD s’han de tirar al contenidor groc ja que el 98% de la seva composició és de plàstic, de policarbonat, però no és així.

Et volem recordar que el contenidor groc NO és el contenidor dels plàstics sinó que és el contenidor dels envasos de plàstic. Per tant, un CD no és un envàs i, per tant, no hem de tirar els CD en aquest contenidor.

Així idò, a quin contenidor hem de tirar els CD? La resposta és que si volem reciclar un CD només tenim una opció: dur-lo al punt verd de la nostra ciutat o dipositar-lo dins la capsa que trobaràs a l’entrada del centre. La CMA els emprarà per decorar l’arbre de Nadal i els que no utilitzi els durà a la deixalleria de Ciutadella després de Nadal.

Gràcies per col·laborar-hi!

logo Comissió MediaAmbient

Arbre de Nadal petita

PROJECTE LIBERA - 3rESO

Fotos de la sortida que es va realitzar per netejar zona de Ciutadella (Cala’n Bosch a Son Saura)

ciutadella14p

ALUMÍNIM

Campanya ALUMÍNIM realitzada per alumnes de la Comissió de Medi Ambient d’alumnes. Curs 2017-18

 

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

El passat dia 5 de juny els nostres alumnes van celebrar el Dia Mundial de Medi Ambient realitzant diferents activitats, algunes estaven programades per l'Ajuntament de Ciutadella. El passat dijous 14 de juny es va celebrar un acte a l'Ajuntament on es van entregar una sèrie de premis als participants. Podeu veure els alumnes de 2n d'ESO C que  van rebre una camiseta per netejar un entorn urbà i ser la classe que més fems va recollir.També, Dani Juanico i Andrea Cádiz, alumnes de 3r ESO D, van ser els guanyadors del concurs "foto-denúncia respecte al medi ambient", van rebre una velo com a premi. Amb les fotografíes finalistes l'Ajuntament ​realitzarà un fotomuntatge que facilitarà l'acció per la conscienciació a la resta de la ciutadania. Moltíssimes gràcies a tots  els alumnes participants,  personal de l'Ajuntament i professors per fer possible que celebrem dies com aquests. Cada gest compta.

Comissió Medi Ambient

5921petita       5923petita