COMISSIÓ MEDIAMBIENTAL

NO DEIXIS QUE ELS TEUS LLIBRES ES MORIN D’OI

 

En acabar el curs, és possible que ens trobem amb un munt de llibres de text que ja no tornarem a emprar a l’escola. Han estat els nostres companys durant tot un curs escolar, ens han ajudat a descobrir tot un grapat de  nous coneixements i ens han possibilitat gaudir de nous plaers i sensacions. Possiblement haguem arribat a estimar-los tant que vulguem tenir-los sempre a prop, per consultar-los en el futur, o, simplement, per tenir un record tangible de tot un any de feina. Si és així, reservau un lloc a ca vostra per xalar-ne.Però si no teniu lloc per a tants llibres o, simplement, no teniu interès i els acabareu desaprofitant, vos proposam que els doneu utilitat  tot posant-los a disposició d’altres companys/es del Quadrado.
.

Llegeix més: NO DEIXIS QUE ELS TEUS LLIBRES ES MORIN D’OI

OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT DEL MIL·LENNI

Objectiu 7: Garantir la sostenibilitat del medi ambient
Fita 9: Incorporar els principis de desenvolupament sostenible en les polítiques i els programes nacionals i invertir la pèrdua de recursos del medi ambient.
Fita 10: Reduir a la meitat el percentatge de persones que no tenen accés a l’aigua potable.
Fita 11: Millorar considerablement, per l’any 2020, la vida de, com a mínim, 100 milions d’habitants de barris marginals.

.

GARANTIR LA SOSTENIBILITAT DEL MEDI AMBIENT

.

CONCURS "AULA AMIGABLE"

Image

Les professores i els professors de la comissió ambiental del centre volem proposar la realització d’un concurs ecològic entre els diferents grups d’alumnes. El concurs es titula "L’aula amigable" i valora i premia accions que es desenvolupin a les classes, tals com aquelles que comportin estalvi d’energia, que suposin un bon ús dels contenidors per al paper reciclat, que afavoresquin la neteja a les aules, etc.
L’objectiu del concurs és engrescar els alumnes a seguir tota una sèrie de pautes per tal de tenir una aula acollidora, és a dir neta, i amb uns alumnes que respectin el seu medi ambient, així com el bon ús dels recursos com l'energia elèctrica, la calefacció i el paper.
Aquest concurs es divulgarà mitjançant les tutories i es durà a terme als cursos d’ESO. Començarà el mes de febrer i acabarà el mes de maig.
.

Llegeix més: CONCURS "AULA AMIGABLE"

COORDINACIÓ MEDIAMBIENTAL

ImageAquest centre participa en l’agenda 21 escolar del municipi de Ciutadella i ha adquirit un compromís d’implicació emmarcat en unes intencions que determinen possibles accions futures al centre amb un projecte més global (actua localment, pensa globalment):
.

Llegeix més: COORDINACIÓ MEDIAMBIENTAL