COMISSIÓ MEDIAMBIENTAL

RESULTATS DE L'ENQUESTA : TAMBÉ PER NADAL, CONSUM RESPONSABLE

Aquest any la comissió ambiental treballa el tema del consum responsable. El consum és la clau de la societat en què vivim i creiem que val la pena aturar-se a pensar en els hàbits de consum de cadascú. Per açò hem realitzat una petita enquesta a tot l'alumnat d'ESO.

Després d'emplenar l'enquesta, cada alumne havia de pensar un possible regal més sostenible i escriure'l o dibuixar-lo en papers de colors. Els alumnes de la comissió ambiental han utilitzat tots aquests papers de colors amb molt bones idees per empaquetar dos regals que estan exposats a l'entrada de l'institut.

Us convidam a fer-hi una ullada perquè agafeu idees per fer un regal més sostenible.

Des de la comissió ambiental aprofitam per desitjar-vos unes molt bones festes de Nadal.

foto1

GIMKANA MEDIAMBIENTAL

"Gimcana" Comissió Medi Ambient
El passat dia 31 de Març vam commemorar el dia del medi ambient amb la realització d'una gimcana mediambiental. Hi van participar els alumnes de primer i de segon d'ESO organitzats en grups de deu els de primer, i en grups de vuit els de segon. Les proves es van fer en dos torns diferents; d'11 a 13h els de primer i de 13 a 15h els de segon.

Les proves relacionaven continguts de diferents matèries amb el medi ambient i la salut. Tots els alumnes s'hi van implicar molt i van xalar prou intentant superar els reptes que se'ls presentaven en els diferents controls situats en el Canal Salat i La platja Gran.       

Volem agrair la col·laboració del professorat i d'una part dels alumnes de tercer d'ESO que ens van ajudar a com a responsables de les diferents proves. GIM2Enhorabona a tots els participants i als guanyadors.

1r ESO, Classificació dels 5 primers grups:
1. Equip H --> 1r ESO D

2. Equip A --> 1r ESO A 

3. Equip F --> 1r ESO C

4. Equip J --> 1r ESO E

5  Equip I --> 1r ESO E

2n ESO, Classificació dels 5 primers grups:
1. Equip C (Joan, Josep, Adrià, Tobal, Sergi, Gemma, Sandra, Estefania)
2. Equip G (Gonzalo, Leo, Niki,, Laia, Celia, Maria Ll, Maria C., Santi, Francisco)
3. Equip D (Diosmeri, Christian, Camila, Sara, Joan A., Martí, Magí, Sergi R.)
4. Equip I (Erik, Manu, Albert, Isaac, Joaquin, Maria M, Violeta)
5. Equip F (Seloua, Eunice, Maria M., Brian, Alvaro, Ariadna M, Ariadna P., Carme C.)

.

Campanya reciclatge de mòbils

Hola a tothom,

Des de la comissió ambiental ens adreçam a voltros per informar-vos que posam en marxa una nova campanya. Es tracta d'una recollida de mòbils en desús que posteriorment seran reciclats. Us agrairíem que donassiu la màxima difusió possible d'aquesta iniciativa a l'alumnat del centre.
Us adjuntam un power point amb quatre diapositives que formen part del cartell que hi ha penjat a l'entrada del centre, que explica el perquè de la campanya i com dur-la a terme.


Aspectes a tenir en compte:
- El punt de recollida serà la porteria del centre.
- La campanya estarà oberta fins al 31 de maig.

Us encoratjam a participar d'aquesta iniciativa i us agraïm la vostra col.laboració !

Moltes gràcies
Comissió Ambiental

.

Projecte "Adopta un arbre"

Des de la Comissió Ambiental s'està duguent a terme aquest projecte de plantació d'arbres autòctons de Menorca amb els alumnes de Primer d'ESO. Cada alumne va plantar un arbre a començament de curs amb el seguiment d'un membre de la Comissió Ambiental. Els alumnes de Cicles Formatius van muntar el sistema de reg per goteig de la plantació. Durant el curs s'ha fet un seguiment de l'evolució dels arbres que els alumnes adoptaran al  mes de Juny i retornaran al centre al mes de setembre.
.