ENQUESTES SOBRE EL FUNCIONAMENT DEL CENTRE

La vostra opinió és important i, sens dubte, ens ajudarà a millorar el funcionament del centre. Per això hem preparat aquesta enquesta, que es pot emplenar en poc temps. La major part de les preguntes consisteixen en marcar una opció. N'hi ha d'altres, però, on hi podreu escriure els vostres suggeriments i propostes. En aquest cas, les respostes haurien de ser clares i concretes. Gràcies per col·laborar!

Enquesta d'alumnat              Enquesta de famílies

ACCÉS AL FORMULARI PER TAL DE VOTAR QUE L'AJUNTAMENT DE CIUTADELLA DECLARI LA PEDAGOGA PILAR BENEJAM ARGUIMBAU FILLA IL·LUSTRE DE CIUTADELLA

L'Ajuntament ha iniciat els tràmits reglamentaris per declarar la pedagoga Pilar Benejam Arguimbau (1937) Filla Il·lustre de Ciutadella.

La informació la teniu al web municipal: http://www.ajciutadella.org/Contingut.aspx?IdPub=28830IdPub=28830

Les persones que es vulguin adherir a la iniciativa i donar suport a la idoneïtat a la distinció ho poden fer explícit al formulari que hem habilitat al web.

http://www.ajciutadella.org/sol/FormSol.aspx?Tipo=ADHE

En una setmana han signat 200 persones.

Moltes gràcies per emprar el servei d 'informacions per WhatsApp de l'Ajuntament.

Informeu els vostres familiars, amics i coneguts que per donar-se d'alta al servei han d'enviar un missatge al telèfon *699 792 133*. I han de desar el número a l'agenda perquè els arribin els missatges